WORDPRESS

Uw eigen content management systeem

Functionaliteit naar keuze 

EKATRA maakt al sinds 1998 websites. Door de jaren heen is de techniek van websites voortdurend veranderd en verbeterd.

Op dit moment maakt EKATRA bij voorkeur websites met WordPress. WordPress maakt gebruik van thema’s die EKATRA zelf ontwikkeld op basis van een bestaand thema. Uw WordPress site is dus nooit standaard en gebaseerd op bijvoorbeeld een bestaande website of huisstijl. Daarnaast is een WordPress site op vele manieren aanpasbaar door middel van plugins. Kijk eens om een indruk te krijgen van de mogelijkheden met plugins. 

Plugins extend and expand the functionality of WordPress. 41,666 plugins with 1,108,985,802 total downloads are at your fingertips.

Een van de allergrootste voordelen van WordPress is dat meerdere gebruikers op verschillende niveaus kunnen werken aan de website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een vereniging met leden pagina’s en een chatforum.

Een site naar uw wensen zowel grafisch en qua functionaliteit.

Zo nodig ontwerp ik een logo, banner’s en maak eventueel foto’s of gemonteerde bewegende beelden voor de website. Ik help met het opzetten van de sociale mediasites en ik koppel de website aan Google met behulp van webmastertools en analytics. De klant krijgt van mij begeleiding desnoods met hulp op afstand om de website bij te houden of ik neem het onderhoud uit handen. 

Na het online gaan de site kunt u een service contract afsluiten. Voor het monitoren van de veiligheid en het uitvoeren van updates. Inbegrepen bij het servicecontract zit een anti spam programma. Dit programma behoudt u ook als u besluit het servicecontract te beëindigen. Tijdens de duur van het servicecontract kunt u hulp of advies vragen voor zaken die redelijkerwijs binnen korte tijd op te lossen zijn. Voor zaken die meer tijd vragen geldt een uurtarief van € 35 per uur.

Wilt u geen servicecontract dan kunt u altijd een beroep op EKATRA blijven doen voor aanpassingen of wijzigingen tegen een uurtarief van € 35. Ook als u al een WordPress site heeft kunt u contact opnemen.
Ongeveer vier keer per jaar verstuurd EKATRA een nieuwsbrief voor klanten en belangstellenden. In de nieuwsbrief komen actuele WordPress zaken en andere internet wetenswaardigheden aan de orde. Klik hier om uzelf op te geven voor de nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie over WordPress hier: http://nl.wordpress.org